Aanpak

Je doorloopt samen met je Financial Planner (RLP®) een intensief traject. In zes à zeven gesprekken van 1,5 uur werken we naar jouw doelen toe. De stappen die we samen nemen, zijn gebaseerd op het gedachtengoed van het Kinder Institute. Het is een bewezen concept dat overal ter wereld wordt toegepast. Tijdens de gesprekken krijg je tips en opdrachten die je inspireren en stimuleren.

Stap 1 - Kennismaking

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar goed kennen. Immers, vertrouwen is de basis van onze samenwerking. Je krijgt inzicht in wat je het komende jaar te wachten staat.

Stap 2 - Diepe verlangens

Wat zou je doen met zes miljoen? Wat zou je doen als je te horen krijgt dat je over vijf jaar sterft? En waar heb je spijt van als je nog maar één dag te leven had? Deze emotionele vragen brengen jouw diepe verlangens naar boven.

Stap 3- Talenten

Wat zijn je talenten. En wat je passies? Je kunt helemaal los gaan en je dromen met ons delen. Alleen door helemaal vrij te denken, kun je je ware talenten en passies ontdekken.

Stap 4- Persoonlijk Jaarverslag®

We kijken naar je financiële situatie op dit moment. We brengen in kaart wat je inkomsten zijn en wat je uitgavenpatroon is. Ook kijken we naar de waarde van je woning, bedrijf of pensioen. Dit levert een rapportage op die het vertrekpunt is voor Financial Planning.

Stap 5- Doelen stellen

Zo, we weten nu waar je staat. Je vertrekpunt is helder. Nu nog je eindstation bepalen. Waar werken we samen naartoe? Welke doelen gaan we verwezenlijken? Zodra we dat bepaald hebben, gaan we daadwerkelijk aan de slag om je dromen te realiseren. Echt, jouw levensgeluk is dichterbij dan je denkt!

Stap 6- Op onderzoek

Zou het gaan lukken? Is het echt mogelijk om mijn droom uit te laten komen? En welke middelen heb ik daarvoor nodig? De Financial Planner (RLP®) gaat met jou op onderzoek uit wat je nodig hebt voor het behalen van jouw doelstellingen.

Stap 7- Het plan

Zodra de onderzoeksfase is afgerond, wordt het tijd voor een gestructureerd plan. Tijdens deze fase stellen we een praktisch stappenplan op, zodat je een goed houvast hebt. Dit plan bestaat uit de financiële en emotionele realisatie van jouw droom.

Stap 8- Uitvoering

Tijd voor actie, durf en lef! Ieder kwartaal komen we samen om te kijken hoe het met je doelstellingen staat. We schaven zaken bij en zorgen voor hernieuwde inspiratie. Obstakels worden uit de weg geruimd. We banen de weg vrij voor het eindstation!