• image001

Opdrachtgevers

Postma Financieel Advies

apr. 2012 – heden

Projectbeschrijving

Als Financial Planner binnen Postma Financieel Advies geef ik integraal advies op het gebied van uw financiële positie met als doel een duidelijk beeld te creëren in uw mogelijkheden tot het verwezenlijken van uw wensen.

SNS BANK

jul. 2013 – aug. 2016

Projectbeschrijving

Als Financieel Adviseur Vermogen binnen het Project Content ben/was ik verantwoordelijk voor het geven van een hersteladvies aan klanten van SNS Bank die in het verleden een beleggingsverzekering hebben afgesloten.

Bij een aantal van deze verzekeringen is er sprake geweest van teveel in rekening gebrachte kosten. Deze verzekeringen zijn ook wel bekend onder de naam woekerpolissen.

Doel van het Project Content is om de klant informatie te verstrekken over de opbouw van huidige verzekering. Verder kijken we samen of de doelstellingen waarvoor de verzekering is afgesloten nu nog gelijk zijn of zijn veranderd. Ook de eventuele compensatie van teveel betaalde kosten kan dan besproken worden. Als laatste geef ik advies over eventuele alternatieven voor deze verzekeringen.

Het doel van dit project is om klanten met een beleggingsverzekering weer tevreden te laten zijn met hun beleggingsverzekering en/of SNS Bank in het algemeen.